Få opfyldt dine boligdrømme med en perfekt bolig i Vejle

Søger du en bolig i Vejle, hvor der er plads til alle dine boligdrømme? Måske er du på udkig efter en ungdomsbolig midt i Vejle midtby, hvor der både er plads til at læse og holde fest, og hvor du aldrig har langt hjem. Eller måske skal I starte et liv som familie, og har brug for en bolig i Vejle, hvor der også er plads til det perfekte børneværelse.

Søg boliger i Vejle i et bredt udvalg

Når du søger den perfekte bolig i Vejle til dine behov, så er AAB Vejle et godt sted at starte. Vores udvalg af boliger er stort, og derfor har du rig mulighed for at få opfyldt dine boligdrømme hos os. Det gælder uanset, om du vil have en bolig midt i Vejle, eller du vil ud til nogle af de mere familievenlige områder i eksempelvis Højen eller Skibet.

Søg bolig i Vejle

Find din drømmebolig i Vejle

Skal du have en bolig i Vejle med mere plads til dig og måske resten af din familie, så er mulighederne uanede, når du søger blandt vores afdelinger. Vi har afdelinger i Midtbyen, Vestbyen, Nørremarken og Søndermarken såvel som i Skibet, Højen og Uhrhøj. Dertil har vi både rækkehuse, huse og lejligheder i alle størrelser, stilarter og prislejer. Derfor finder du nemt din drømmebolig i Vejle hos os.

Sådan får du en ny bolig i Vejle

Her hos AAB Vejle, gør vi meget for, at du nemt og hurtigt kan skrive dig op på venteliste og altid har adgang til at tilføje og slette dine boligønsker direkte på hjemmesiden. Du skal blot bruge din e-mailadresse og en adgangskode, som du får ved at udfylde og sende indmeldelsesformularen. På den måde sikrer vi bedst muligt, at du aldrig har langt til din nye bolig i Vejle.

Søger du en ungdomsbolig i Vejle, er det gratis for dig at komme på vores venteliste, mens vores ældreboliger anvises direkte via Vejle Kommune. For alle andre koster det 200 kroner at blive opnoteret. For at blive på ventelisten skal du desuden betale et årligt ajourføringsgebyr på 150 kroner for at bevare din anciennitet. Det gælder både, hvis du er ny i AAB Vejle, og hvis du allerede bor i en af vores boliger.

Skriv dig på venteliste

Vil du vide mere om boliger i AAB Vejle?

Vil du vide mere om, hvordan du får en bolig hos AAB Vejle, så kontakt os på post@aabvejle.dk eller 75 82 77 00. Er du allerede skrevet op, kan du også nemt ændre dine oplysninger, boligønsker og se din placering på ventelisten, når du logger ind på "Min side".

Boliger i Vejle med fællesskab og beboerdemokrati i højsædet

Hos AAB Vejle er det dine behov og ønsker som beboer i en af vores afdelinger, der er i højsædet. Det gælder ikke alene, når du søger en af vores boliger i Vejle, hvor det brede udvalg både i forhold til placering, boligtype og størrelse gør det nemt for dig at finde den rette lejebolig. Når du bor i en af vores boliger får du også adgang til kabel TV, internetforbindelse, selskabslokaler og ferieboliger.

Alt dette er imidlertid ikke nok. Vi er også kendt som en boligforening med fokus på beboerdemokrati og fællesskab i den enkelte afdeling. Derfor har hver afdeling sin egen beboerbestyrelse, der styrer afdelingens økonomi. Det giver beboerne en maksimal indflydelse på, hvad der skal ske i afdelingen og et øget ansvar for omgivelserne. Dertil er der flere sociale arrangementer hvert år, som du kan deltage i.

Søg boliger

 
 
 
 
L1008819 Edit4V3B7633 NYSKYDen Gamle Gaard