Vigtigt om din TV-pakke

17.12.2019

Vi får mange henvendelser fra beboere, som har spørgsmål til de varslede programændringer og den langvarige konflikt mellem YouSee og Discovery Networks.

AAB Vejle forsøger at vejlede om alternative løsninger, men derudover kan vi kun henvise til YouSee, som sidder klar til at svare på spørgsmål og tage imod eventuelt skift af TV-pakker på telefon 7070 4765.

Kanalændringer pr. 1. januar 2020

Pr. 1. januar 2020 udgår Discovery Networks kanaler fra YouSee’s faste TV-pakker og erstattes af andre TV-kanaler. Derudover er der en del ændringer i DR’s kanaler pga. besparelser hos Danmarks Radio.  

Ændringerne ser ud som nedenfor;

Grundpakken
Tilføjes: TV2 Charlie Udgår: Kanal 5, DR3, DR K og DR Ultra

Mellempakken
Tilføjes: TV2 Fri, TV2 Sport, TV3 MAX, TV3 Sport og Viasat Ultra HD
Udgår: Kanal 4, Kanal 5, 6’eren, Canal 9, TLC, DR3, DR K og DR Ultra

Fuldpakken
Tilføjes: C More Stars, C More First, C More Hits, C More Series, Viasat Film Premiere, Viasat Film Action, Viasat Film Family og Viasat Film Hits samt Viasat Ultra HD.
Udgår: Kanal 4, Kanal 5, 6’eren, Canal 9 og TLC, Discovery Channel, Discovery Science, Animal Planet, Investigation Discovery, Eurosport 1, Eurosport 2, DR3, DR K og DR Ultra

De Discovery kanaler der udgår vil hverken være at finde i de faste tv-pakker eller som 'bland selv'. YouSee har ellers forsøgt at lande en aftale om at få Discoverys kanaler ind som 'bland selv', men det er altså ikke lykkedes.

AAB Vejle har ingen indflydelse på ændringerne

AAB Vejles aftale med YouSee er en 3-årig uopsigelig aftale, som blev indgået før ovenstående kanalændringer blev varslet. Aftalen med YouSee blev godkendt af hovedbestyrelsen og programudvalget i februar 2019.

AAB Vejle har fulgt situationen tæt og vejleder vores beboere så godt, vi kan, men ændringerne og de bekymringer, det medfører hos nogle, er vi desværre ikke herre over.

Dine muligheder

YouSee’s kanalændringer berører rigtig mange danskere, og det er selvsagt også frustrerende for dig som beboer i AAB Vejle, men der findes alternativer;

Hvis du ikke længere ønsker at modtage TV fra YouSee, kan du vælge at opsige din TV-pakke. Har du mere end grundpakken, skal det opsiges hos YouSee. Du kan kontakte YouSee på 7070 4765 – de sidder klar til at svare på dine spørgsmål.

Selve grundpakken skal opsiges hos AAB Vejle, men du vil dog stadig skulle betale til AAB Vejles TV nej-tak pakke. Se eventuel mere vedrørende TV nej-tak her.

Vælger du at opsige din TV-pakke, kan du i stedet overveje en streaming-løsning som f.eks. dplay eller Boxer TV, men det er helt op til dig og ikke noget AAB Vejle kan hjælpe med.

Ændringerne sker 1. januar 2020 og foretages automatisk i din TV-pakke. « Gå tilbage

 
 
 
 
L1008819 Edit4V3B7633 NYSKYDen Gamle Gaard