Renovér Prisen 2019

03.04.2019

AAB Vejle glæder sig over at Løget By er indstillet til Renovér Prisen 2019, efter en gennemgribende byfornyelse med renovering af boliger og en ny infrastruktur i området.

Løget By er fjernet fra Ghettolisten og bydelen har ændret sig til et attraktivt boligområde med let adgang til E45 med den nye Vejle S forbindelse. ”Det her er et skoleeksempel på, hvordan man kan ændre et boligområde” sagde minister Inger Støjberg til indvielsen af Løget By i Vejle i 2016.

Kvarteret er åbnet op ud til omverdenen da beplantningen i området er blevet kraftigt beskåret og fjernet. Det er med til at fremme aktiviteterne i naturområdet, skabe mere liv, nærhed og inviterer lokalbefolkningen indenfor.

Løget By er en aktiv bydel med penthouse lejligheder, ungdomsboliger, enfamilieshuse, rækkehuse, byhuse og stuelejligheder med egen have. Området har desuden daginstitution, gode indkøbsmuligheder og et spændende fælleshus, Kvartershuset.

Sammenholdet og det gode naboskab er styrket og stoltheden over at bo i området vokser. Hele projektet med renovering og ny infrastruktur har givet Løget By et løft i omdømmet og er nu et eftertragtet sted at bo og leve.

Læs om Renovér Prisen på renover.dk.


« Gå tilbage

 
 
 
 
L1008819 Edit4V3B7633 NYSKYDen Gamle Gaard