Rejsegilde i Spinderiparken

18.11.2019

Mandag den 18. november var der rejsegilde på opførelsen af AAB Vejles 66 nye ungdomsboliger i Danmarksgade og Havneparken. Håndværkere, AAB-repræsentanter og samarbejdspartnere på projektet havde trodset det lidt kedelig efterårsvejr og var mødt op til taler og pølser i Spinderiparken, som den nye ungdomsboligafdeling for nyligt er døbt.

Der var god stemning og glade ansigter hele vejen rundt, da AAB Vejles bestyrelsesformand, Hans Helge Andersen bød velkommen med en tale, hvor han blandt andet takkede håndværkere og alle samarbejdspartnere på projektet. Traditionen tro sluttede han af med at smadre en flaske for at give byggeriet den bedste medfart.  

Vejles borgmester, Jens Ejner Christensen havde også pæne ord at sige om byggeriet, som han, blot syv måneder tidligere, havde været med til at sætte første spadestik til. Han fremhævede blandt andet væksten i kommunen og behovet for nye, centralt beliggende ungdomsboliger for fortsat at være en attraktiv uddannelsesby. Også KPC’s koncerndirektør, Kurt Poulsen gav projektet og samarbejdet parterne imellem nogle fine ord med på vejen, inden deltagerne kunne slutte gildet af med pølser og sodavand inden for i varmen i de eksisterende ungdomsboligers fælleshus.

 

Rejsegilde2

 

Rejsegilde1

 


« Gå tilbage

 
 
 
 
L1008819 Edit4V3B7633 NYSKYDen Gamle Gaard