Opskrivning til nye ungdomsboliger

07.10.2019

Er du studerende i Vejle, og har du brug for tag over hovedet fra sommeren 2020, så kan du nu komme gratis på venteliste til AAB Vejles nye ungdomsboliger i Danmarksgade og Havneparken.

66 nye flotte og funktionelle boliger med forventet indflytning primo august 2020. De nye ungdomsboliger bliver med eget bad, toilet og tekøkken, og huslejen starter fra 3.528 kr./md ekskl. forbrug.

De to bygninger, der kommer til at huse de nye boliger, er placeret i umiddelbar nærhed af de eksisterende ungdomsboliger i Bomuldsspinderierne, tæt på centrum, banegården og uddannelsesinstitutioner. Bygningerne får tagterrasser med udsigt over Vejle by, og der vil blive adgang til fællesvaskeri, cykelparkering og p-pladser.

Når det nye byggeri står færdigt, har AAB Vejle i alt 232 ungdomsboliger, som alle unge der er fyldt 15 år gratis kan skrives op til.

Første spadestik til byggeriet af de nye ungdomsboliger blev taget i foråret 2019 efter flere års planlægning. I april 2020 vil der være åbent hus, hvor man kan komme ind og se en færdig bolig. 

Begynd at opbyg din anciennitet allerede i dag, så du er sikker på at få tilbudt én af de attraktive ungdomsboliger.

Skriv dig gratis på ventelisten her.

 

Havneparken Opskrivning3

Havneparken Opskrivning2


« Gå tilbage

 
 
 
 
L1008819 Edit4V3B7633 NYSKYDen Gamle Gaard