Nye ungdomsboliger i Vejle

21.07.2020

Står du og mangler tag over hovedet i forbindelse med studiestart, så er det nu, du skal skrive dig op til én af vores helt nye 1. – og 2. værelses ungdomsboliger i Spinderiparken.

Du kan se billeder af de nye ungdomsboliger her.

En almen ungdomsbolig i hjertet af vejle

Tildelingen er i gang, og selvom du i første omgang kommer på en venteliste, så er der god mulighed for, at du hører fra os inden længe, da der typisk er flere, der springer fra, når de får tilbudt en bolig. Det er en fordel for dig!  

Ingen må tjene penge på lejerne i almene boliger – boligerne er altså non-profit, og det holder huslejen nede. Med en almen ungdomsbolig er du dermed også sikret mod de bolighajer, der er særligt aktive, når nye studerende er på boligjagt.

Indflytning 1. september 2020

Spinderiparken er tæt på centrum, banegården og uddannelsesinstitutioner, og boligerne, som er klar til indflytning den 1. september, har både eget bad, toilet og tekøkken. Huslejen starter fra 3.528 kr./md ekskl. forbrug.

De to bygninger, der huser de nye boliger har tagterrasser med udsigt over Vejle by, og der bliver adgang til fællesvaskeri, cykelparkering og p-pladser.

Skriv dig gratis på ventelisten her.

Vi glæder os til at høre fra dig.


« Gå tilbage

 
 
 
 
L1008819 Edit4V3B7633 NYSKYDen Gamle Gaard