Markering for håndværkere på stort renoveringsprojekt

25.02.2020

Torsdag den 20. februar 2020 fejrede Møllevangen det store renoveringsprojekts gode fremdrift. Rigtig mange var mødt op for at sige tak for indsatsen til de mange håndværkere, som gennem de sidste 3 ½ år har lagt en stor arbejdsindsats i projektet.

Teltet foran kolonihaven, Møllevirke, var stuvende fuldt, da afdelingsformand Kim Andersen gik på talerstolen og bød velkommen til de mange fremmødte. Kim Andersen takkede blandt andet håndværkere og rådgivere, som trods den lange rejse og ikke helt udfordringsfrie opstart, alle har bidraget til, at projektet overordnet forløber efter planen og inden længe kan afsluttes og skrives ind i historiebøgerne som AAB Vejles hidtil største renoveringsprojekt. 

Vejles borgmester, Jens Ejner Christensen, overtog herefter talerstolen og roste det fine arbejde og de mange folk, der står bag. Borgmesteren fortalte, hvordan han som noget af det første i sin tid som borgmester faktisk besøgte Møllevangen og derfor har fulgt med i udviklingen af boligområdet lige siden. Til sidst ønskede han held og lykke med den videre proces.

Møllevangen, som er AAB Vejles største boligafdeling med i alt 42 blokke og et boligomfang på 47.100 m2, blev opført gennem flere etaper tilbage i 1950’erne, og boligerne har længe trængt til fornyelse. I september 2016 tog man første spadestik på renoveringsprojektet, som skal være med til at fremtidssikre afdelingen, så den også i årene fremover vil være at­traktiv for nye såvel som nuværende beboere.

Når håndværkerne om nogle måneder forlader områ­det, vil samtlige opgange være malet og moderniseret, og alle lejligheder har blandt andet fået nyt badeværelse, nye radiatorer samt vinduer og døre. 22 blokke har fået helt nyt tag, og afdelingens udearealer har fået et samlet facelift. Derudover vil Møllevangen blandt andet kunne tilføje flere totalt nyrenoverede lejligheder med elevator, taglejligheder samt 2-plans boliger til listen over lejemål og derved i fremtiden appellere til en bredere skare af lejere.


« Gå tilbage

 
 
 
 
L1008819 Edit4V3B7633 NYSKYDen Gamle Gaard