Attraktive ungdomsboliger bygges i Vejle

12.04.2019

Med dagens første spadestik er der taget hul på byggeriet af 66 nye ungdomsboliger med central beliggenhed i Havneparken i Vejle.

 

HHA Tale Tilskuere Havneparken

 

Formanden for AAB Vejle, Hans Helge Andersen, bød velkommen på grunden ved siden af de eksisterende ungdomsboliger i Bomuldsspinderierne.

 

Borgmesteren Tale Havneparken

 

Herefter fik Borgmester for Vejle Kommune, Jens Ejner Christensen ordet. Han er begejstret for byggeriet af flere ungdomsboliger i Vejle, som vil bidrage til, at Vejle fortsætter sin udvikling, som en attraktiv by for studerende.

 

KPC Kurt Poulsen Tale Havneparken

 

Slutteligt talte direktøren for entreprenørfirmaet KPC, Kurt Poulsen. I sin tale kom han ind på udviklingen i området omkring Havneparken/Danmarksgade, som har været et langt projekt, efter at KPC overtog hele området fra kommunen i 2000. Han var derfor glad for at kunne være med til første spadestik for de nye ungdomsboliger, og dermed slutte næsten 20 års udvikling af området.

Forste Spadestik

Formand for AAB Vejle Hans Helge Andersen og borgmesteren for Vejle Kommune Jens Ejner Christensen tog det første spadestik til byggeriet af de 66 moderne ungdomsboliger, som efter planen forventes at stå færdige i sensommeren 2020.

Udlejningen af boligerne, når de står klar, sker gennem venteliste hos AAB Vejle. Alle unge der er fyldt 15 år kan gratis blive skrevet på venteliste. Det er nemt at skrive sig på venteliste til en ungdomsbolig på www.aabvejle.dk/du-soeger-bolig/opskrivning-til-ungdomsboliger-og-vaerelser.aspx

Læs mere om det konkrete byggeri af ungdomsboligerne i Havneparken og Danmarksgade.


« Gå tilbage

 
 
 
 
L1008819 Edit4V3B7633 NYSKYDen Gamle Gaard