Åbent hus i nye ungdomsboliger

13.05.2020

Lørdag den 13. juni 2020 fra 10.00 – 15.00 holder vi åbent hus i Spinderiparken – vores afdeling med 66 nye, flotte ungdomsboliger.

Arrangementet finder steder i Danmarksgade 1, 7100 Vejle, og der bliver rig mulighed for at se både prøvebolig og området omkring de nye ungdomsboliger.

Grundet COVID-19 bliver dagen en smule anderledes end først planlagt. Vi overholder til hver en tid myndighedernes anvisninger og tager derfor også forbehold for ændringer i programmet, hvis der kommer nye krav og/eller anbefalinger.

VIND MØBLERNE I PRØVEBOLIGEN

Prøveboligen der bruges til fremvisning på dagen er indrettet med helt nye møbler og flot kunst, og du har som deltager i arrangementet mulighed for at vinde det hele.

Vi trækker lod blandt alle, som møder op til arrangementet den 13. juni og som samtidigt er skrevet op eller skriver sig op på dagen. Det er gratis at blive skrevet op til en ungdomsbolig i AAB Vejle. 

Se billeder af den indrettede prøvebolig her.

Book tid på forhånd eller mød op, når det passer dig

Fremvisning af prøveboligen sker i mindre hold, og hvis du vil sikre dig en plads på et bestemt tidspunkt, er det en god idé at ringe til os og booke på forhånd.

Ring 7582 7700 for at booke tid til fremvisning i tidsrummet 10.00 – 15.00.

Du kan også tage chancen og blot møde op, men du skal regne med, at der kan forekomme ventetid.

For at give så mange som muligt chancen for at se prøveboligen, har vi sat en begrænsning på 2 personer pr. deltager.

Adressen er Danmarksgade 1, 7100 Vejle.
Pga. COVID-19 tager vi særlige forholdsregler, hvilket blandt andet betyder, at indgang og udgang til arrangementet er delt op. Følg skiltningen ved ankomst og kom gerne lidt i god tid, hvis du har booket på forhånd. Hvis du ikke er der til tiden, kan du risikere at din plads bliver givet til en anden.

 

UNGDOMSBOLIGER I HJERTET AF VEJLE

De nye ungdomsboliger forventes indflytningsklar 1. september 2020. Spinderiparken er tæt på centrum, banegården og uddannelsesinstitutioner, og boligerne har eget bad, toilet og tekøkken. Huslejen starter fra 3.528 kr./md ekskl. forbrug.

De to bygninger, der huser de nye boliger, får tagterrasser med udsigt over Vejle by, og der vil være adgang til fællesvaskeri, cykelparkering og p-pladser.

Begynd at opbyg din anciennitet allerede i dag, så du er sikker på at få tilbudt én af de attraktive ungdomsboliger. Skriv dig gratis på ventelisten her.


« Gå tilbage

 
 
 
 
L1008819 Edit4V3B7633 NYSKYDen Gamle Gaard