TV

AAB Vejle opkræver YouSee grundpakken (den mindste pakke) via din husleje, hvis du i dag har en TV pakke, mens du hos YouSee skal bestille pakkerne Mellem- og Fuldpakke. Det er også muligt at bestille Bland Selv-pakker med 10, 20, og 36 point. Alt hvad du bestiller ud over grundpakke opkræves direkte fra YouSee, så du vil modtage en regning fra dem. Kontakt YouSee på tlf. 70 70 47 65 for at bestille din TV pakke.

Det er stadig muligt at bestille TV Nej tak, hvis du slet ikke ønsker TV kanaler. Det skal du gøre ved at logge ind på "MIN SIDE" eller udfylde bestillingsskemaet til TV pakkeskift.

Har du i dag en TV Nej tak og ønsker at bestille en TV pakke, skal du først give os besked om at du ønsker grundpakken og efterfølgende kontakte YouSee for at bestille alt ud over grundpakken. De kan kontaktes på tlf. 70 70 47 65. Benyt "MIN SIDE" eller udfyld skemaet til TV pakkeskift.

Læs brevet fra YouSee udsendt i uge 20

Læs brevet fra YouSee hvis du i dag har en TV pakke.

Læs brevet fra YouSee hvis du i dag har TV Nej tak.

Læs info om pakkebestilling august 2019

Pakkepriser

AAB Vejle vil fremover opkræve grundpakke prisen i huslejen. Ønskes en større pakke eller Bland Selv opkræves det resterende beløb hos YouSee. Prisen for f.eks. en mellempakke består af grundpakke AAB (185 kr.) plus mellenpakke YouSee (186 kr.) I alt betales 371 kr. 

Priser fra 1/7-19      
   Pris  

Samlet
pris

AAB - Grundpakke  185 kr.   185 kr. 
Mellempakke  186 kr.   371 kr. 
Fuldpakke   302 kr.   487 kr. 
Bland Selv 10  180 kr.   365 kr. 
Bland Selv 20  230 kr.   415 kr. 
Bland selv 36  280 kr.   465 kr. 
AAB - TV Nej tak   70 kr.     70 kr. 
       

Se oversigt over kanaler her.

Der gælder andre priser for afd. 46, 51 og 52 - læs mere længere nede på siden.

TV-Nej tak

Folketinget vedtog ændringer i lov om radio og fjernsynsvirksomhed, hvilket betød, at lejere kan fravælge at modtage og betale for TV- og radiosignal, som tilbydes i deres boligforening. Det skal bemærkes, at loven ikke giver lejerne ret til selv at vælge tv-distributør. Lejerne vil dog fortsat skulle deltage i betaling af det tekniske udstyr, kabling i ejendommen og administration af kabel-tv.

For at opfylde lovens krav har AAB Vejle etableret en tv-pakke - TV - Nej tak -. Denne tv-pakke koster kr. 70,- om måneden. Beløbet dækker opdatering og vedligeholdelse af AAB Vejles bolignetværk, som alle lejere er med til at betale. Udfyld og aflevér skemaet til ændring af TV-pakke, som du kan downloade herunder eller hente på kontoret i Mindegade 17A i vores åbningstider. 

Du kan skifte din TV-pakke ved at logge ind på "Min side". Du skal bruge den e-mail, som du er oprettet med, som medlem hos AAB Vejle. Har du ikke et password, trykker du på knappen "Glemt password", hvorefter der bliver sendt et password til din mail i løbet af få minutter.

Vil du skifte TV-pakke?

Fra den 15/6-19 er det YouSee der skal have besked om dit TV pakke valg.

Du skal tage stilling til hvilken TV pakke du ønsker fremadrettet og give YouSee besked om dette. Ring til dem på 70 70 47 65 også selvom du ønsker at beholde den samme TV pakke som du har i dag.

Har du TV Nej Tak og ønsker igen at se TV, skal du give os besked. Så bestiller vi en grundpakke hos YouSee. Du skal samtidig selv kontakte YouSee, hvis du ønsker mere end en grundpakke. 

Har du en TV pakke i dag, men fremover vil have TV Nej Tak, skal du give os besked. Så afbestiller vi din TV Pakke hos YouSee.

Priser på pakkeskift vil fremover bestemmes hos YouSee.

Fristen for bestillinger er hverdagen før den 15. i måneden kl. 11.00. Den ønskede ændring træder i kraft med virkning fra den efterfølgende 1.

Du kan logge ind på "MIN SIDE" og bestille grundpakke eller TV Nej tak. Du kan også udfylde skemaet "bestilling af TV pakke" og returnere det til os.

Hvis du vil se, hvilke kanaler, der er i YouSee's TV-pakker fra 1. januar 2020, kan du se det her

Der gælder særlige regler for afd. 46, 51 og 52 - læs mere længere nede på siden.

Problemer med dit TV?

Inden du fejlmelder din TV-forbindelse skal du prøve følgende:

  • Sluk TV’et på stikkontakten og start det igen
  • Tjek at dine kabler sidder godt fast
  • Forsøg at genindlæse dine kanaler ved at vælge YouSee som operatør,
    indtast netværks-id 100, indtast 450 MHz under frekvens


Du kan læse mere om, hvad du selv kan gøre for at sikre det bedste TV-signal på www.yousee.dk/godtsignal (åbner i et nyt vindue).

Oplever du stadig problemer, kan du ringe til YouSee support på tlf. 70 70 40 40.

Hvis problemet ligger i dine egne installationer (TV, kabler, fordelere, forstærkere osv.) kan du lave en fejlmelding hos YouSee, men du skal selv betale for teknikerbesøget. Er du pensionist kan du kontakte Værktøjskassen.

Afdeling 51 - Bakkeglimt

Bor du i afdeling 51 - Bakkeglimt 1-39 og 2-18, får du TV fra Vejle Antenneforening/Stofa. Se mere på vejleantenneforening.dk

Skema til pakkeskift finder du ved at klikke her (pdf-fil).

Afdeling 46

Afdeling 46 får TV fra Antennelauget Pedersholm - www.pedersholm.dk

Afdeling 52 - Højen

Lejerne i afdeling 52 afregner direkte med udbyder. Afdelingen kan få leveret tv-signal fra HAL-NET (Højen Antennelaug).

https://halnet.nu/

Pakkeskift kan ske til udgangen af et kvartal med en måneds varsel. Det vil sige, at HAL-NET skal have besked om ønske om pakkeskift senest den 28.2, 30.4, 31.7 og 31.10 eller hverdagen før kl. 11. Det koster kr. 500,- at skifte tv-pakke.

 
 
 
 
L1008819 Edit4V3B7633 NYSKYDen Gamle Gaard