TV

YouSee leverer TV-signal til de fleste af vores lejemål. Hos AAB Vejle kan du vælge mellem 4 TV-pakker:

  • Grundpakke,
  • Mellempakke
  • Fuldpakke
  • TV - Nej tak

 

Download kanalnøgle

Pakkepriser

  Priser pr. 1/10-18  
     
  Grundpakke 185 kr. 
  Mellempakke  361 kr. 
  Fuldpakke  497 kr. 
  TV Nej tak    70 kr. 
     

Der gælder andre priser for afd. 46, 51 og 52 - læs mere længere nede på siden.

TV-Nej tak

Folketinget vedtog ændringer i lov om radio og fjernsynsvirksomhed, hvilket betød, at lejere kan fravælge at modtage og betale for TV- og radiosignal, som tilbydes i deres boligforening. Det skal bemærkes, at loven ikke giver lejerne ret til selv at vælge tv-distributør. Lejerne vil dog fortsat skulle deltage i betaling af det tekniske udstyr, kabling i ejendommen og administration af kabel-tv.

For at opfylde lovens krav har AAB Vejle etableret en tv-pakke - TV - Nej tak -. Denne tv-pakke koster kr. 70,- om måneden. Beløbet dækker opdatering og vedligeholdelse af AAB Vejles bolignetværk, som alle lejere er med til at betale. Udfyld og aflevér skemaet til ændring af TV-pakke, som du kan downloade herunder eller hente på kontoret i Mindegade 17A i vores åbningstider. 

Du kan skifte din TV-pakke ved at logge ind på "Min side". Du skal bruge den e-mail, som du er oprettet med, som medlem hos AAB Vejle. Har du ikke et password, trykker du på knappen "Glemt password" så bliver der sendt et password til din mail i løbet af få minutter.

Vil du skifte TV-pakke?

Det koster 295 kr. af skifte TV-pakke. Det er gratis, hvis du afleverer skemaet indenfor den 1. måned efter overtagelse af lejemålet. Det er gebyrfrit at vælge TV-Nej tak, men koster 295 kr. ved genåbning i lejeperioden.

Du kan skifte din TV-pakke ved at logge ind på "Min side". Du skal bruge den e-mail, som du er oprettet med, som medlem hos AAB Vejle. Har du ikke et password, trykker du på knappen "Glemt password" så bliver der sendt et password til din mail i løbet af få minutter.

Du kan også Downloade skema til ændring af TV-pakke (pdf fil). Dette skema skal afleveres med underskrift på kontoret, i vores postkasse eller pr. mail til post@aabvejle.dk

Hvis vi har det udfyldte skema hverdagen før den 15. i måneden kl. 11, kan ændringen ske til den næste måned.

Der gælder særlige regler for afd. 46, 51 og 52 - læs mere længere nede på siden.

Problemer med dit TV?

Inden du fejlmelder din TV-forbindelse skal du prøve følgende:

  • Sluk TV’et på stikkontakten og start det igen
  • Tjek at dine kabler sidder godt fast
  • Forsøg at genindlæse dine kanaler ved at vælge YouSee som operatør,
    indtast netværks-id 100, indtast 450 MHz under frekvens


Du kan læse mere om, hvad du selv kan gøre for at sikre det bedste TV-signal på www.yousee.dk/godtsignal (åbner i et nyt vindue).

Oplever du stadig problemer, kan du ringe til YouSee support på tlf. 70 70 40 40.

Hvis problemet ligger i dine egne installationer (TV, kabler, fordelere, forstærkere osv.) kan du lave en fejlmelding hos YouSee, men du skal selv betale for teknikerbesøget. Er du pensionist kan du kontakte Værktøjskassen.

Bakkeglimt

Bor du i afdeling 51 - Bakkeglimt 1-39 og 2-18, får du TV fra Vejle Antenneforening/Stofa. Se mere på vejleantenneforening.dk

Skema til pakkeskift finder du ved at klikke her (pdf-fil).

Afdeling 46

Afdeling 46 får TV fra Antennelauget Pedersholm - www.pedersholm.dk

Afdeling 52 - Højen

Lejerne i afdeling 52 afregner direkte med udbyder. Afdelingen kan få leveret tv-signal fra HAL-NET (Højen Antennelaug) - 

https://halnet.nu/

Pakkeskift kan ske til udgangen af et kvartal med en måneds varsel. Det vil sige, at HAL-NET skal have besked om ønske om pakkeskift senest den 28.2, 30.4, 31.7 og 31.10 eller hverdagen før kl. 11. Det koster kr. 500,- at skifte tv-pakke.

 
 
 
 
L1008819 Edit4V3B7633Den Gamle Gaard