TV

AAB Vejle har indgået en ny aftale med YouSee, der betyder, at alle beboere kan se frem til nye tv-muligheder fra den 1. juli 2019. Fra uge 20 (13/5-19) får du adgang til den største TV pakke (Fuldpakken) i en begrænset periode. I starten af juni skal du tage stilling til hvilken tv-pakke du ønsker at beholde. Du vil modtage mere information fra YouSee om dette valg i løbet af maj. Hold derfor øje med din postkasse, så du husker at vælge din nye tv-pakke.

AAB Vejle opkræver grundpakken (den mindste pakke) mens du hos YouSee kan bestille pakkerne Mellem- og Fuldpakke. Som en nyhed i aftalen bliver det muligt at bestille Bland Selv-pakker med 10, 20, og 36 point.

Det er stadig muligt at bestille TV Nej tak, hvis du slet ikke ønsker TV kanaler.

Du kan deltage i informationsmøder med YouSee for at få mere at vide om de nye muligheder med tv-pakker og Bland Selv.

Mandag den 27. maj i Fælleslokalet i Møllevangen, Hasselvænget 10

Tirsdag den 28. maj i Beboerhuset, Finlandsvej 103A

Onsdag den 29. maj i Kvartershuset, Løget Høj 2A

Mandag den 3. juni på P-pladsen bag Mindegade 17A

Alle dage fra kl. 12.00 - kl. 18.00 vil YouSee stå klar til at hjælpe dig og svare på dine spørgsmål. 

Du skal ikke længere bestille din TV pakke hos AAB Vejle. Alle ændringer skal foretages hos YouSee. Der kommer mere materiale fra YouSee om hvordan du skifter TV pakke.

Læs brevet fra YouSee udsendt i uge 20

Pakkepriser

AAB Vejle vil fremover opkræve grundpakke prisen i huslejen. Ønskes en større pakke eller Bland Selv opkræves det resterende beløb hos YouSee. Prisen for f.eks. en mellempakke består af grundpakke AAB (185 kr.) plus mellenpakke YouSee (186 kr.) I alt betales 371 kr. 

Priser fra 1/7-19      
   Pris  

Samlet
pris

AAB - Grundpakke  185 kr.   185 kr. 
Mellempakke  186 kr.   371 kr. 
Fuldpakke   302 kr.   487 kr. 
Bland Selv 10  180 kr.   365 kr. 
Bland Selv 20  230 kr.   415 kr. 
Bland selv 36  280 kr.   465 kr. 
AAB - TV Nej tak   70 kr.     70 kr. 
       

Priser gældende frem til 1/7-2019

     
  Grundpakke  185 kr.
  Mellempakke  361 kr.
  Fuldpakke  497 kr.
  TV Nej tak  70 kr.
     

Der gælder andre priser for afd. 46, 51 og 52 - læs mere længere nede på siden.

TV-Nej tak

Folketinget vedtog ændringer i lov om radio og fjernsynsvirksomhed, hvilket betød, at lejere kan fravælge at modtage og betale for TV- og radiosignal, som tilbydes i deres boligforening. Det skal bemærkes, at loven ikke giver lejerne ret til selv at vælge tv-distributør. Lejerne vil dog fortsat skulle deltage i betaling af det tekniske udstyr, kabling i ejendommen og administration af kabel-tv.

For at opfylde lovens krav har AAB Vejle etableret en tv-pakke - TV - Nej tak -. Denne tv-pakke koster kr. 70,- om måneden. Beløbet dækker opdatering og vedligeholdelse af AAB Vejles bolignetværk, som alle lejere er med til at betale. Udfyld og aflevér skemaet til ændring af TV-pakke, som du kan downloade herunder eller hente på kontoret i Mindegade 17A i vores åbningstider. 

Du kan skifte din TV-pakke ved at logge ind på "Min side". Du skal bruge den e-mail, som du er oprettet med, som medlem hos AAB Vejle. Har du ikke et password, trykker du på knappen "Glemt password" så bliver der sendt et password til din mail i løbet af få minutter.

Vil du skifte TV-pakke?

Fra den 1/7-19 er det YouSee der skal have besked om dit TV pakke valg.

Indtil den nye aftale træder i kraft laves der ikke pakke skift fra en mindre pakke til en større pakke, da alle beboere har adgang til at se fuldpakke i prøveperioden fra den 13. maj 2019.

Priser på pakkeskift vil fremover bestemmes hos YouSee.

Der gælder særlige regler for afd. 46, 51 og 52 - læs mere længere nede på siden.

Problemer med dit TV?

Inden du fejlmelder din TV-forbindelse skal du prøve følgende:

  • Sluk TV’et på stikkontakten og start det igen
  • Tjek at dine kabler sidder godt fast
  • Forsøg at genindlæse dine kanaler ved at vælge YouSee som operatør,
    indtast netværks-id 100, indtast 450 MHz under frekvens


Du kan læse mere om, hvad du selv kan gøre for at sikre det bedste TV-signal på www.yousee.dk/godtsignal (åbner i et nyt vindue).

Oplever du stadig problemer, kan du ringe til YouSee support på tlf. 70 70 40 40.

Hvis problemet ligger i dine egne installationer (TV, kabler, fordelere, forstærkere osv.) kan du lave en fejlmelding hos YouSee, men du skal selv betale for teknikerbesøget. Er du pensionist kan du kontakte Værktøjskassen.

Bakkeglimt

Bor du i afdeling 51 - Bakkeglimt 1-39 og 2-18, får du TV fra Vejle Antenneforening/Stofa. Se mere på vejleantenneforening.dk

Skema til pakkeskift finder du ved at klikke her (pdf-fil).

Afdeling 46

Afdeling 46 får TV fra Antennelauget Pedersholm - www.pedersholm.dk

Afdeling 52 - Højen

Lejerne i afdeling 52 afregner direkte med udbyder. Afdelingen kan få leveret tv-signal fra HAL-NET (Højen Antennelaug) - 

https://halnet.nu/

Pakkeskift kan ske til udgangen af et kvartal med en måneds varsel. Det vil sige, at HAL-NET skal have besked om ønske om pakkeskift senest den 28.2, 30.4, 31.7 og 31.10 eller hverdagen før kl. 11. Det koster kr. 500,- at skifte tv-pakke.

 
 
 
 
L1008819 Edit4V3B7633 NYSKYDen Gamle Gaard