Information om feriehuse

Bor du i AAB Vejle, kan du leje en af de 4 sommerhuse eller ferielejligheden i København.

Sommerhusene er velegnede både til børnefamilier og seniorer. Alle 4 sommerhuse ligger i naturskønne omgivelser, hvor der ikke er langt hverken til strand, badeland, sommerland og hyggelige feriebyer.

Ferielejligheden ligger på Christianshavn med kort afstand til Strøget, Tivoli og de mange andre muligheder i København.

HØJSÆSON

Højsæsonen er skolernes sommer- og juleferie. Fordelingen af disse uger sker ved lodtrækning i slutningen af marts. Lodtrækningen sker for ferieboligerne i Juelsminde og Hune. Lejligheden i København er undtaget denne lodtrækning. For at deltage i lodtrækningen, skal du indsende kuponen i feriehuskataloget. Dette omdeles med AAB Nyt i slutningen af året og kan også rekvireres hos Administrationen.

Du kan kun leje en uge ad gangen i højsæsonen. Har du vundet i lodtrækningen et år, kan du kun leje feriehusene, hvis der ikke er andre ansøgere de næste 2 år.

Lejligheden i København kan hele året lejes i min. 2 døgn, også i højsæsonen. Kontakt kundeservice hvis du ønsker at leje boligen i København uanset tidspunkt på året.

VINTERRABAT

I november, december, januar og februar er der vinterrabat på feriehusene. Dette gælder ikke lejligheden i København. Og gælder heller ikke uge 52.

LEJEMÅLETS VARIGHED

Hele uger: fredag kl. 17.00 - fredag kl. 16.00
Weekend: fredag kl. 17.00 - søndag kl. 16.00

I højsæsonen kan feriehusene kun lejes i hele uger. Er der ikke ansøgere til hele uger, kan boligerne lejes i min. 2 døgn.

Feriehusene kan ikke lejes mere end en uge ad gangen, og de kan ikke lejes nytårsaften.

RENGØRING

Du skal selv sørge for rengøring eller bestille ved et rengøringsfirma. Priserne på leje af ferieboligerne er basseret på at alle lejere sørger for grundig rengøring i ferieboligerne, således at de holdes pæne og vedligeholdte i mange år frem.

REGLER

Betaling og regler for lejemål vil fremgå af lejekontrakten. Detaljerede regler for ferieboligen udleveres sammen med nøglerne.

Booking

For at booke et feriehus, skal du kontakte AAB Vejles kundeservice. Bemærk at booking af feriehusene kan foretages fra d. 1. december i det foregående kaldenderår. Det vil sige at bookingen af feriehuse i 2018 starter d. 1. december 2017.

AAB Vejles Kundeservice
Mindegade 17A
Tlf.: 75 82 77 00
E-mail:post@aabvejle.dk

 
 
 
 
L1008819 Edit4V3B7633Den Gamle Gaard